Reglement GOS

Reglement Gymvereniging Oudeschild

Afspraken gymzaal

• De deur van de kleedkamers blijven dicht totdat de les begint.
  • De kinderen mogen niet in de gymzaal als de leraar voor de les nog bezig is met toestellen klaar zetten.
  • De kinderen mogen niet in het berghok op de toestellen, daar kunnen ongelukken van komen en de toestellen kunnen stuk gaan.
  • De kinderen mogen pas op de klaar gezette toestellen als de gymleraar dit heeft gezegd.
  • Als de kinderen naar de w.c. gaan moeten ze dat even tegen de gymleraar zeggen, want anders raakt de gymleraar het overzicht kwijt (graag ook de w.c. doortrekken).
  • Ouders moeten ook wachten totdat de kinderen klaar zijn met gymmen en niet de deur open doen om te kijken hoe hun kind aan het gymmen is (daar hebben we open lessen en onderlinge wedstrijden voor).
  • De kinderen die niet meer aan het gymmen zijn, moeten in de kleedkamer blijven en niet door de gymzaal heen rennen als er een andere groep aan het gymmen is.
  • Als de kinderen niet mee kunnen gymmen, door ziekte, verjaardag of iets anders, afbericht bij de gymleraar doen, het zij door een telefoontje of door een andere ouder die bij de gymzaal komt.
  • Het is raadzaam en om ongelukken te voorkomen de lange haren vast te binden, ook tijdens wedstrijden, evenementen en de gewone les.

Afspraken wedstrijden

• De kinderen mogen in de gymles zelf weten waarin ze gymmen (gympak, legging, sportbroek). Bij een wedstrijd moeten de kinderen in het gymtenue van de G.O.S. Voor meisjes is dat de korenblauw gympak tot en met maat 164. Als dat niet meer past dan een korenblauwe legging met een strak wit T-shirt.Voor de jongens is dat een korenblauwe korte broek met een wit strak t-shirt of hemd. Deze gymkleding is verkrijgbaar bij Sport 2000.
  • De kinderen moeten verplicht mee doen aan de Onderlinge Wedstrijden, de Texelse Kampioenschappen, Springspektakel en Ger de Jong toernooi (degene die hiervoor in aanmerking komen).
  • De kinderen moeten gymmen naar het niveau wat hun aankunnen. De gymleraar zal dat voor het kind inschatten.
  • De jury krijgt een briefje waarop staat wat er van de kinderen verwacht wordt.
  • Van de kinderen wordt verwacht dat ze mee doen en als ze echt niet mee kunnen doen verwachten wij van de ouders om schriftelijk/telefonisch/mondeling afbericht te doen bij de gymleraar.

Voor inlichtingen en verdere informatie: Bestuur GOS, gymverenigingoudeschild@gmail.com.

KNGU | GV Texel | Sportservice Texel

Copyright GOS © 2019. Alle Rechten Voorbehouden.