Even voorstellen…..Turn Groep Texel

9258

Turnsters van GVT en GOS komen sinds dit seizoen bij de wedstrijden uit voor Turn Groep Texel.

Madou de Haan, Mariët v/d Werf en de trainers Henk en Abdou, hebben veel tijd en energie gestoken in deze stap, wat voor beide verenigingen voordelen oplevert. Ondertussen zijn er meerdere mensen bij deze samenwerking gekomen, Marja Weijers, Paulien Stol en Elles
van der Vis zijn aangeschoven, want het is altijd prettig om met meerdere mensen te kijken en te denken aan het beste voor een vereniging. Zij buigen zich vanaf nu over de selectiemeiden.

IMG_3954 (Custom) IMG_3959 (Custom)Velen-handen-442x266 (Custom)
Via de onderstaande link kunt u lezen hoe alles nu precies in elkaar zit, een kennismaking dus….

TurnGroep Texel 2013-2014